DN boek formulier
Om zicht te krijgen op het aantal mensen dat een boek bij ons af wil nemen houden we een noodzakelijke voorinschrijving. De voorinschrijving is geopend tot 31 januari. Zonder het invullen van de voorinschrijving kunnen we (om logistieke redenen) niet garanderen dat er op de kikkerdagen een exemplaar voor u beschikbaar is. 

De vastgestelde prijzen zijn als volgt:
  • DN-leden: € 15,-
  • Nieuwe leden, lid vanaf 2017: €25,-
  • Niet-leden: € 70,-
Voor niet-leden geldt dat lid worden dus veel voordeliger is, maar ze genieten dan niet van de extra korting die onze trouwe leden wel krijgen. 

Het boek zal na de kikkerdag ook beschikbaar zal zijn via enkele gespecialiseerde handelaren (een lijst van deze handelaren is nog niet beschikbaar) . Wees zo vrij zelf te informeren naar de beschikbaarheid als u elders een boek wenst aan te schaffen. Het is echter niet mogelijk het boek daar voor de ledenprijs aan te schaffen. Verkiest u de (web)winkel van één van deze handelaren, dan hoeft u ons formulier niet in te vullen. 

 


 
Alle boeken aan de leden toesturen is voor ons niet mogelijk, daarom zetten we in op verspreiding via de DN kikkerdagen. De kikkerdag in april zal het eerste moment zijn dat het boek verkrijgbaar is, daarna de kikkerdag in oktober.


 
Wanneer het boek door een ander DN lid wordt opgehaald hebben we zijn of haar naam nodig
 
Let op: Voor leden geldt dat ze slechts één exemplaar voor de ledenprijs kunnen aanschaffen. Om die reden is legitimatie bij het afhalen van het boek noodzakelijk. Zonder het invullen van de voorinschrijving kunnen we (om logistieke redenen) niet garanderen dat er op de kikkerdagen een exemplaar voor u beschikbaar is. 
 
* Required
Cover DN boek